Klippingegård
Æg, frugt og grønt


Click here to edit subtitle

Om osGården blev flyttet ud fra Klippinge by, i 1790 érne i forbindelse med stavnsbåndets ophævelse i 1788. I 1896 blev gården ombygget, bl.a med et nyt stuehus, af proprietær Neergaard-Dibberen, der solgte gården til Gustav Perch-Nielsen i 1907. Poul Perch-Nielsen 3. generation solgte det første jordbær på Klippingegård i 1968. 4. generation William Perch-Nielsen overtog gården i 1993, og driver stadigvæk klippingegård og gårdbutikken.


I gårdbutikken sælges hovedsagligt egne hjemmedyrkede grøntsager og frugt, der følger de 4 årstider f.x. jordbær, kartofler løg, grønkål, grønne asparges, græskar m.v. og i høj sæsonen er der tillige med selvpluk af jordbær, herudover har vi stalddørssalg af friske æg fra egen hønsegård.se under Vareliste og Bestilling
Vi sælger også kvalitetsvarer fra andre godkendte lokale avlere f.x. honning, rapsolie, æblemost og  sæsonenvarer f.x. tomater og agurker.
Vi leverer til supermarkeder og restauranter f.x. Vallø Slots kroRødvig Kro

Vores lange liv som gårdbutik har givet os en masse erfaring, der afspejles i kvalitet og smag af vores produkter, som man ikke finder i de almindelige dagligvarebutikker, vi sælger varer som har dybde i smagen og som giver en god smagsoplevelse.

                                  GRØNSAGER SMAGER AF DET STED, DE HAR VOKSET.

                                                                                                                      
                                                                                                                          William Perch-Nielsen

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.